blogs

Uw bedrijf soepeler laten draaien ?

Heeft u wel eens het idee dat dit moet kunnen ?

Dan kan ik u misschien helpen dat te realiseren ! Doorgaan op platgetreden paden en steeds harder werken zijn meestal niet de oplossing. Kritisch kijken naar de huidige werkwijzen en activiteiten, creatieve oplossingen bedenken en vooral ook implementeren vaak wel. Het zal u verrassen hoeveel positieve energie in uw organisatie vrij komt als bronnen van negatieve energie worden opgelost.

De wereld verandert snel en de eisen aan uw organisatie veranderen mee. Dat opent perspectieven voor nieuwe en anders denkende concurrentie. Dat is zowel een bedreiging als een kans ! Wordt u bedreigd of bent u de uitdager ? Grote veranderingen komen zelden van binnen uit, maar er is vast genoeg kennis aanwezig om te zien waar mogelijkheden liggen en een koerswijziging vaart te geven. Waar het om gaat is om de stap te zetten en het avontuur aan te gaan. Enthousiasme te creëren en vast te houden.

Kunt u hulp van een ervaren professional gebruiken ? Als bedrijfskundig ingenieur met specialistische kennis van Supply Chains en Logistiek, maar ook bijna 30 jaar ervaring in uiteenlopende functies, interim management opdrachten, ondernemingen en eigen start-ups heb ik alles in huis om uw bedrijf de benodigde stappen te laten zetten.

De wijze waarop U mij kunt inzetten is flexibel en afhankelijk van uw behoefte. Of het nu in loondienst, op contract, als adviseur of interim manager is. Ook ik heb te maken met een veranderde marktsituatie en pas me met genoegen aan ! Mijn CV vindt u hier.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06-5494 3435